Drøm og plan

 Intro * Hjem  *Egenskaper for fred *Filosofien bak *Nøkler til indre fred *Med på laget *Drøm og plan *Fredsgalleriet *Butikk 

Se for deg, at på puber og kafeer, på skoler og universiteter, på arbeidsplasser, - i regjeringsbygninger og rådhus over hele verden… og hjemme på kjøkkenet... snakker alle om hvordan vi kan skape fred og rettferdighet i verden ved å tenke på en ny måte.

Sommeren 2009 hadde vi Fredsgalleri i Kjøpmannsgata i Trondheim

En annen plan er å lage en sangbok med optimistiske tekster som støtter opp under innholdet på denne websida... som simpelthen understreker de gode verdiene! - Og kanskje en ringdans for fred?

 

Drømmen er å etablere et Fredsgalleri/kurssenter som kan være en modell for liknende sentre i hele verden. Det vil inneholde en liten kinosal* for presentasjoner (av egenskapene, nøklene og en ny partikkelforståelse), rom for galleri og refleksjon og utsalg av bøker, DVD'er, CDer mm, samt en liten kafe. Drømmen er at det skal ligge et sted der mange mennesker fra alle verdenshjørner kommer slik at de kan ta med seg ideene hjem til sitt eget land. Tanken er å produsere presentasjoner, plakater og undervisningsstoff slik at de kan oversettes og være grunnlaget for sentre i hele verden.

Denne siden skal avspeile det som hender her i Norge av arrangement, kurs etc. - Så meld inn til oss på epost hva du / dere planlegger og arrangerer og vi setter opp annonser fra denne på denne sida!

Etter hvert vil vi også prøve å avspeile viktige ting som skjer i ute verden.

Facebook vil være den interaktive kanalen for dette arbeidet.

Fra Januar 2013 har vi opprettet en nye sider på
Facebook:
Building bridges
 og Twitter

* Det vil bli mulig å ta inn egenskapene i et eget rom der det vises en powerpointpresetasjon med alle fargefrekvesene som gir tid for den enkelte til å aktivere egenskapene i seg selv. I kinosalen vil det også bli vist presetasjoner lik de YouTube presentasjonene som ligger her på nettsida og liknenede som jeg allerede har laget, som er mer omfattende.

 Kurs og foredrag

Glede er virkelig det som holder oss friske!

Bli bevisst valgene dine!

 

Telefon: 755 84615 / 9515 4025  epost

Starten på Sangbok om de gode verdiene.

De gamle "gode" sangbøkene inneholdt gjerne oppbyggende tekster som skulle løfte oss og gi gode leveregler i tillegg til sang- og fellesskapsglede. Jeg tror vi mennesker alltid vil trenge å samles om slike impulser til bedre liv. Å lage en slik sangbok er en av de bøkene som vil bli laget når Forlaget One Family of Joy ser dagens lys. Vi tar gjerne imot forslag til gode tekster både på gamle og nye sanger. Vi skal selvfølgelig sørge for å innhente rettigheter på det vil vi gi ut.
Planen er at boka også skal inneholde noen enkle ringdanser og rekkedanser inspirert av internasjonale trinn og skapt for denne bevegelsen. Der skal det være tekst, noter og forklaring til dansene.

Her er noen forslag

I natt jag drömde (Cornelis Vreeswijk / Ed McCurdy)
Mitt eget land ( Beppe Wolgers / Olle Adolphson)
Du skal få en dag i mårå ( Alf Prøysen / Otto Nielsen)
Å den som var en løvetann (Alf Prøysen / Alf Cranner)
Herr President ( N tekst Andre Bjerke / Boris Vian)
Vår beste dag (Erik Bye / Jon Rosslund)
Portrett i Januar, Fru Evensen (Erik Bye / Finn Ludt)
Where have all the flowers gone? (Pete Seeger)
What have they done to the rain? (Malvina Reynolds)
Mjelle (Terje Nilsen)
Sommernatt (Terje Nilsen)
Nordaførr, Vårvisa (Halvdan Sivertsen)

Kanskje et knippe sanger fra gamle gode Mads Bergs skolesangbok?
F. eks: Mot i brystet,

Forslag mottas med takk!
Dette skal bli en bok som både rommer de gode gamle og noen nye sanger som samler og løfter.